Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht

Zandweg nabij 214

3454 HE De Meern
Vraagprijs € 585.000,- k.k. Verkocht

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Deze unieke ruime vrije kavel van maar liefst 1.042 m² met de mogelijkheid om uw eigen woning te realiseren van 1.000 m³ is gelegen op een prachtige locatie tussen de Zandweg 214 en De Tuinlanden. De kavel is vrij gelegen en grenst aan een brede natuurzone met groen en water. Hier is het volop...
Lees meer

Omschrijving

Deze unieke ruime vrije kavel van maar liefst 1.042 m² met de mogelijkheid om uw eigen woning te realiseren van 1.000 m³ is gelegen op een prachtige locatie tussen de Zandweg 214 en De Tuinlanden. De kavel is vrij gelegen en grenst aan een brede natuurzone met groen en water. Hier is het volop genieten van het buitenleven met alle voorziening binnen handbereik.

De Zandweg en de parallel daaraan gelegen Leidsche Rijn vormt een oud lint met een afwisselend karakter dat hoofdzakelijk bestaat uit boerderijen en vrijstaande woningen. Optimaal genieten van het buitenleven is het uitgangspunt van deze locatie. De schitterende ligging garandeert een prachtige woonomgeving met veel rust en ruimte in en om de woning. Een geweldige kans om uw eigen droomhuis van maar liefst 1.000 m³ te realiseren op een royale kavel.

Locatie en woonomgeving:
Alle wenselijke voorzieningen heeft u hier in de buurt zoals diverse sportclubs, winkelcentra (De Meern, Vleuten en Vleuterweide, het Leidsche Rijn Centrum), het Maximapark, de Haarrijnse plas, Utrecht stad, openbaar vervoer, scholen en kinderdagverblijven, het buitengebied. Daarnaast zijn de snelwegen A12/A2/A27/A28 richting steden als Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Amersfoort goed en snel te bereiken.

Het project:
Het project bestaat uit twee kavels met een perceelgrootte van 1.042 m² en 1.658 m². Voor de kavel ligt een mandelig terrein van ca. 100 m². Dit terrein behoort bij beide kavels en zorgt voor de ontsluiting op de toegangslaan naar de Zandweg.

Bijzonderheden:
• Unieke bouwkavel van 1.042 m²;
• Max. 1 woning per bouwkavel;
• Bouwvolume; max. inhoud 1.000 m³ per bouwkavel;
• Mandelig terrein van 100 m² waarvan koper voor 50 % eigenaar wordt;
• Er is een recht van overpad gevestigd t.b.v. de bouwkavel over de toegangslaan;
• De bouwkavels hebben een inrit vanaf de Zandweg;
• Oplevering in overleg;
• Aansluitingen en nutsvoorzieningen zijn voor rekening koper.

Extra informatie over de kavel kunt u vinden vanaf deze website; downloaden brochure.

Aan deze projectinformatie kunnen geen aansprakelijkheden of rechten ontleend worden en geven slechts een globale omschrijving van het geheel.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 585.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan park, aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1042 m² Kadasteroppervlakte 1142 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vleuten Sectie E Perceelnummer 8491 Oppervlakte 1142 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring