Mijn favorieten

Een greep uit de (recent) gerealiseerde agrarische projecten:

Meerdere percelen agrarische grond verkocht in de Provincies Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland voor realisatie natuurontwikkeling, infrastructuurwerken en woningbouw.

 

Verkocht 14 hectare cultuurgrond gelegen aan de Zuidbuurt te Vlaardingen. Verkocht aan de gemeente Midden Delfland t.b.v. realisatie van de boerderij van de toekomst.

 

Verkocht veehouderijbedrijf gelegen aan de Vierambachtsweg 18 te Woubrugge. Verkocht aan een agrarische ondernemer.
 
Verkocht melkveehouderijbedrijf gelegen aan de Zuidbuurt 77 te Vlaardingen. Verkocht aan Rijkswaterstaat ten behoeve van realisatie van het Tracé Blankenburgverbinding.
 
Verkocht veehouderijbedrijf gelegen aan de Landlustweg 18 te Alphen aan de Rijn. Verkocht aan een particulier.
 
Verkocht veehouderijbedrijf gelegen aan de Bethuneweg 3 te Tienhoven. Verkocht aan een particulier.  
 
Aangekocht champignonkwekerij gelegen aan de Beemstraat 31 te Nieuwaal. Aangekocht voor twee ondernemers.
 
Aangekocht monumentale buitenplaats Persijn gelegen aan de Achterweteringseweg 10, 12 en 14 te Maartensdijk. Aangekocht voor een ondernemer.
 
Aangekocht melkveehouderijbedrijf gelegen aan de Liesbroekstraat 8 te Wamel. Aangekocht voor een ondernemer.
 
Aangekocht fruitteeltbedrijf (woningbouwlocatie) gelegen aan de Klokjeslaan 47 te Maarssen. Aangekocht voor ontwikkelingslocatie woningbouw.
 
Verkocht vleesveehouderijbedrijf (woningbouwlocatie) gelegen aan de Insingerstraat 19 te Soest. Verkocht aan een ontwikkelaar.
 
Verkocht melkveehouderijbedrijf gelegen aan de Achterweteringseweg 18 te Maartensdijk. Verkocht in delen, aan een paardenhouder en een melkveehouder.
 
Aangekocht bedrijfslocatie in het buitengebied gelegen aan de Tienboerenweg 26 te Mijdrecht. Aangekocht voor een ondernemer.
 
Verkocht veetransportbedrijf gelegen in het buitengebied aan de Waver 13 te Ouderkerk aan de Amstel. Verkocht aan een ondernemer.  
 
Verkocht agrarische grond (woningbouwlocatie) gelegen aan de Korte Muiderweg te Weesp. Verkocht aan GEM Bloemendalerpolder C.V. voor het nieuwbouwproject Bloemendalerpolder.  
  
Aangekocht biologisch varkenshouderijbedrijf gelegen aan de Woerdsestraat 32 te Altforst. Aangekocht voor ondernemer als tweede bedrijfstak.
 
Verkocht herontwikkelingslocatie Dorpeldijk 7 Te Vleuten. Bouwkavels verkocht aan particulieren en agrarische grond aan de provincie Utrecht.  
 
Aangekocht vleeskuikenbedrijf gelegen Meije 9 te Bodegraven. Aangekocht voor een pluimveehouder (2e locatie).
 
Verkocht veehouderijbedrijf gelegen aan de Kwakel 20 te Kortehoef. Verkocht aan een ontwikkelaar.
 
Aangekocht melkveehouderijbedrijf gelegen Bahrestraat 2 en 4 te Giesbeek. Aangekocht voor een melkveehouder.
 
Verkocht melkveehouderijbedrijf gelegen Ter Aarse Zuwe 6 en 6a te Ter Aar. Verkocht aan de Provincie Utrecht voor het realiseren natuurontwikkeling.
 
Verkocht veehouderijbedrijf gelegen aan de Huigsloterdijk 218 te Abbenes. Verkocht aan Tennet ten behoeve van realisatie van de hoogspanningsverbindingen (Randstad 380 kV verbinding).
 
Aangekocht nieuwbouwlocatie gelegen Stuivenbergweg 14 te IJsselstein. Aangekocht van BBL voor een vleesveehouder.
 
Verkocht vleesveehouderijbedrijf gelegen aan de Noord IJsseldijk 16A te IJsselstein. Verkocht aan de Provincie Utrecht voor het realiseren natuurontwikkeling.
 
Verkocht vleesveehouderijbedrijf gelegen aan de Kerkdijk 45 te Westbroek. Verkocht aan een melkveehouder.
 
Verkocht melkveehouderijbedrijf gelegen aan de Rondehoep Oost 9 te Ouderkerk aan de Amstel. Verkocht aan Rijkswaterstaat voor uitbreiding snelweg en natuurcompensatie.

Meerdere percelen agrarische grond verkocht en aangekocht in de Provincies Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland voor agrarische ondernemers, beleggers en particulieren.